Velfærdsledelse anno 2024 - Gratis gå-hjem-møde

Få håndgribelige redskaber på 90 minutter

Interesseret?

Har du spørgsmål?

Kursusinformationer

  • Varighed1 kursusdage

Gratis gå-hjem-møde om velfærdsledelse

Sådan anvender du kommunikation og coaching som nøgleredskaber til at fastholde og tiltrække dygtige medarbejdere

Den nye digitale verden har ændret spillepladen for alle vores daglige relationer og fællesskaber. Måderne vi taler sammen, skriver og agerer med hinanden bliver grundlæggende revolutioneret. Vi mødes mere bag skærme og skriver flere beskeder i systemer, end vi taler sammen personligt.

Internationale undersøgelser viser, at en ud af to danske medarbejdere ikke ved, hvad der forventes af dem i dagligdagen, og 60 % føler ikke, at de bliver bakket op i deres personlige udvikling på arbejdspladsen. Forskerne bag undersøgelserne peger på coaching og kommunikation som to nøgleredskaber for morgendagens ledere.

Efter tre års udviklingsarbejde præsenterer ledelsescoach og ekspert i kommunikation Søren Jensen et igangværende projekt på et plejehjem for 45 SOSU-medarbejdere med netop dette omdrejningspunkt. Projektet gennemføres under overskriften “Selvfølgelig kan vi alle sammen få det 10% bedre på jobbet”.

Projektet har sit fokus på, hvad vi alle sammen kan gøre hver især for at trives bedre og forebygge stress og sygefravær – ved at skærpe bevidstheden om vores egen og indbyrdes kommunikation i relationer og fællesskaber på arbejdspladsen i dagligdagen.

SOSU-medarbejderne udtaler bl.a.:

“Øjenåbner, inspirerende, tankevækkende, underholdende, respekt, positivitet, lærerigt, redskaber vi kan bruge i hverdagen”.

Søren Jensen præsenterer forskning, studier og projektet på plejehjemmet, og du får konkrete eksempler på anvendelige redskaber med hjem til brug i din daglige ledelse i morgen.

Målgruppe

Målgruppen for arrangementet er ledere på velfærdsområdet samt andre kommunale ledere og konsulenter, der ønsker mere viden om, hvordan coaching og kommunikation kan bruges til at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere.

Pris

Det er gratis at deltage, men der opkræves et gebyr på kr. 500,- ved udeblivelse uden afmelding.

Tidspunkt

5. december 2023
Kl. 15.30-17.00

Sted

KHS Kompetence
Campusbuen 21
4600 Køge

Oplægsholder Søren Jensen

Søren Jensen har været kommunikationschef og redaktør i 25 år i bl.a. Miljøministeriet, Videncenter for Arbejdsmiljø, Professionshøjskolen UCC og Københavns VUC.

Søren Jensen har udviklet Lederkommunikation.nu og bistår i dag ledere, teams og arbejdspladser med at skabe bedre teamsamarbejde, kommunikation og arbejdsglæde under overskriften ”Selvfølgelig kan vi alle sammen få det 10% sjovere og bedre på jobbet”.

Coaching- og kommunikationsuddannelse med fokus på velfærdsområdet

Et særligt tilrettelagt og tonet forløb på 5 ECTS, der består af valgmodulet Coaching på Diplomuddannelsen i Offentlig Ledelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få ny inspiration, viden om nye trends på arbejdsmarkedet samt information om tilskudsmuligheder mv.