Regenerativ ledelse og tænkning

3 workshops hvor vi udforsker en ny vej mod langsigtet trivsel og robusthed

Tilmeld dig

Tilmeld
Har du spørgsmål?

Kursusinformationer

  • Varighed3 kursusdage

Regenerativ ledelse og tænkning

Regenerativ ledelse handler ikke kun om at opnå øjeblikkelige resultater, men om at skabe en varig og meningsfuld indflydelse på vores organisationer og samfund.

Velkommen til vores tre workshops om regenerativ ledelse, hvor vi dykker ned i konceptet om langsigtede gevinster og indre/ydre bæredygtighed i organisationer. Vi vil sammen udforske, hvordan vi kan bringe det bedste fra fortiden i spil i fremtidens kontekst. Sammen udforsker vi de banebrydende ideer og praksisser, der kan drive vores organisationer mod en bæredygtig og regenerativ fremtid. Vi præsenterer grundlæggende dyder, der fremmer mening og trivsel i et indre bæredygtigt perspektiv.

I en tid hvor stress og mistrivsel vokser, er det vigtigt at stoppe op og redefinere vores kultur og ledelsespraksis. Vi integrerer dybe menneskelige behov i vores kendte ledelsesværktøjer – og øger indre robusthed og bæredygtighed – til organisationens langsigtede fordel.

Udviklingsforløbet består af tre sammenhængende workshops, der hver har fokus på tre bærende elementer i udviklingen af regenerativ ledelse og praksis.

Kursusdatoer og tilmelding
til Regenerativ ledelse og tænkning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få ny inspiration, viden om nye trends på arbejdsmarkedet samt information om tilskudsmuligheder mv.