For jobsøgende og sagsbehandlere

Næste skridt på din karrierevej

Er du ledig, har du en unik mulighed for at finpudse dine kompetencer. Vi tilbyder en række spændende kurser særligt tilrettelagt til dig, der er ledig. Som ledig skal du lave en aftale med din A-kasse eller jobcenter om deltagelse på et kursus.

Er du jobsøgende, men mangler du motivation, fokus og mål?

Vi tilbyder intensive vejledningsforløb målrettet job. Forløbene har fokus på dig, og vi hjælper dig med at se muligheder i dit CV og i dine kompetencer. 

Seks ugers jobrettet uddannelse

Som nyledig dagpengemodtager har du efter 5 ugers ledighed ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i de første 9 måneder af din ledighed, hvis du er over 25 år. Er du under 25 år, er det inden for de første 6 måneders ledighed. Uddannelsen bevilges af din A-kasse, og det er gratis for dig, da dit jobcenter betaler den fulde pris.

Seks ugers jobrettet uddannelse er for ledige, som enten er

  • ufaglærte

  • faglærte

  • eller har en kort videregående uddannelse, og samtidig har en erhvervsfaglig uddannelse

Kurser på de regionale positivlister

Via de regionale positivlister tilbydes ledige korte, erhvervsrettede kurser/uddannelser inden for fagområder, hvor der er mangel på arbejdskraft, eller hvor man forventer mange jobåbninger det næste halve år. 

Der udarbejdes positivlister regionalt for bedst muligt at sikre kvalificeret arbejdskraft til virksomheder i de enkelte regioner. Herved får dagpengemodtagere bedre muligheder for opkvalificering, som styrker deres jobmuligheder.

Hjælp til tilmelding?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få ny inspiration, viden om nye trends på arbejdsmarkedet samt information om tilskudsmuligheder mv.