Vi er drevet af at skaffe resultater til jeres virksomhed

Skræddersyede virksomhedskurser

På KHS Kompetence hjælper vi private og offentlige virksomheder med at få overblik over kursusmuligheder og økonomi, planlægge kompetenceudvikling og i et samarbejde udvikle skræddersyede kurser. For os er det vigtigt at være en værdifuld sparringspartner, så I som virksomhed oplever at få værdi for pengene. Vi hjælper blandt andet med:

Kursoverblik

Vi giver jer et omfattende overblik over relevante kurser og efteruddannelsesmuligheder inden for jeres område.

Behovsafklaring og planlægning

Vi hjælper jer med at afklare jeres medarbejderes kompetencebehov og planlægger målrettet kompetenceudvikling ud fra jeres behov.

Skræddersyede kursusforløb

Vi tilpasser og skræddersyr kursusforløb, der er specifikt designet til jeres virksomheds DNA og jeres ønsker og behov; altid i et samarbejde, da det giver de bedste resultater.

Økonomi

Vi hjælper jer med at sikre de nødvendige økonomiske ressourcer til kompetenceudvikling gennem f.eks. rådgivning om tilskudsordninger, kompetencefonde og andre økonomiske muligheder.

Skal vi tage en uforpligtende dialog?

I er altid velkomne til at kontakte os for en uforpligtende samtale om jeres virksomheds behov. Vi ser frem til at hjælpe jer.

Konsulentydelser

Se mere

Virksomhedskurser

Kunder og cases

Se mere

Fokus på jeres virksomhed

Flere virksomheder har brug for, at kompetenceudviklingen af udvalgte medarbejdere eller ledere er designet med udgangspunkt i netop deres virksomhed.

Vi sætter sparring omkring jeres ønsker og behov i højsædet, så de kurser vi udvikler med jer giver værdi for både den enkelte medarbejder og hele organisationen; kompetenceudvikling, der kan omsættes direkte til praksis.

Nyt fra KHS Kompetence

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få ny inspiration, viden om nye trends på arbejdsmarkedet samt information om tilskudsmuligheder mv.