Ordblindeundervisning (OBU) for voksne i virksomheder

Ordblindeundervisning skaber øget motivation og giver arbejdsglæde for den enkelte medarbejder. Selvtilliden hos medarbejderen vokser på grund af bredere kendskab til blandt andet it-hjælpemidler, som er en integreret del af undervisningen.

Ordblindeundervisning for voksne

Ordblindeundervisning for voksne er en særligt tilrettelagt undervisning, der har til formål at hjælpe eller begrænse deltagerens læse- og skrivevanskeligheder. Gennem undervisning forbedrer deltageren sine muligheder for at forstå og anvende tekster, samt at skrive tekster og anvende relevante hjælpemidler.

Medarbejderne vil modtage undervisning, der bliver tilpasset, så materialet er relevant. Undervisningen tager afsæt i virksomhedens daglige arbejde. Det kan blandt andet være arbejdsinstrukser eller manualer. Der vil være mellem 4-6 deltagere på holdet, og undervisningen kan afvikles i det tidsrum hvor det passer virksomheden bedst.

Gratis for deltagere, der efter samtale og test har vist, at de er ordblinde.

Information og kontakt

Skræddersyede kurser til opkvalificering af medarbejdere

Ejer du en virksomhed, og ønsker du opkvalificering af dine medarbejdere, så er du naturligvis også velkommen hos os. Vi tilbyder kurser afholdt på virksomheden - ordblindeundervisning samt kurser i både dansk, it, engelsk og matematik på grundlæggende niveau. Der er mulighed for at få SVU hvis medarbejderne er indenfor målgruppen herfor.

Kontakt gerne vores studiesekretær Mette Skou på tlf. 91346616 eller på mail msj@khs.dk og hør nærmere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få ny inspiration, viden om nye trends på arbejdsmarkedet samt information om tilskudsmuligheder mv.