• Om os /
  • Værdier og strategi

Vores værdier og strategi

Værdier og strategi

KHS Kompetence er et stærkt uddannelses- og konsulenthus, der udbyder og gennemfører kompetenceudvikling for voksne samt private og offentlige virksomheder. Vi har et stærkt og relevant udbud af uddannelsesforløb, der tager udgangspunkt i den enkeltes kompetencer samt virksomhedernes uddannelsesbehov - ligesom vi bidrager til uddannelsesplanlægning i virksomhederne som et redskab til kompetenceudvikling.

Vores vision

At alle får en god læringsoplevelse samt i det hele taget at gøre det muligt for mennesker, at uddanne og dygtiggøre sig hele livet på alle niveauer. Desuden at hjælpe virksomheder med specielt designede aktiviteter - samt at informere om de økonomiske støttemidler, der gør vigtig kompetenceudvikling mulig.

Fokus på kompetencetrappen

- Som indeholder muligheder for kompetenceudvikling inden for forberedende voksenundervisning, ordblindeundervisning, karrierevejledning, arbejdsmarkedsuddannelser, diplomuddannelser og særligt tilrettelagte forløb. Alle niveauer kan tones efter behov indenfor fx ledelse, kommunikation, turisme, bæredygtighed, detail, digitalisering, kunstig intelligens osv.

Bæredygtighed

Vi inddrager naturligt FN's verdensmål og bæredygtighed i vores kurser, ligesom vi underviser i bæredygtighed og grøn omstilling.

Alle kurser

Se mere

Virksomhedskurser

For virksomheder

Se mere

Skal vi tage dialogen?

Se mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få ny inspiration, viden om nye trends på arbejdsmarkedet samt information om tilskudsmuligheder mv.