Kvalitetsledelse i det nære sundhedsvæsen

Målgruppen for arrangementet er ledere og HR, der skal sætte retning for deres organisation, eller selv skal arbejde med kvalitetsledelse.

Tilmeld dig

Tilmeld
Har du spørgsmål?

Informationer

  • Varighed1 dage

Kvalitetsledelse i det nære sundhedsvæsen

KL har lanceret en ny kvalitetsplan som motor for omstilling af sundhedsvæsnet, og det betyder, at kommunerne har brug for at opbygge organisering og kapabilitet til at arbejde systematisk med kvalitetsudvikling. Der er behov for kompetenceudvikling, der skaber motivation og styrker tilknytning til de komplekse og udfordrende opgaver i det borgernære arbejde.

KHS Kompetence inviterer til gratis informationsmøde, hvor Karin Tovborg Jensen vil facilitere en indledende drøftelse af, hvordan kommunerne kan arbejde struktureret med kvalitetsledelse uden det fjerner fokus fra kerneopgaven og demotiverer medarbejderne.

Arrangementet er tilrettelagt med stor fokus på deltagereaktivering. Det betyder, at deltagerne kommer til at blive udfordret i deres forståelse af kvalitet.

Du vil komme til at reflektere over:

  • din opfattelse af kvalitet

  • hvad er lette, og hvad er svære opgaver

  • din evne til at omsætte nye idéer til praksis

Arrangementet afslutter med et kort inspirationskatalog over, hvor kvalitetsudviklingen kan tage sit afsæt.

Tid og sted

24. september 2024
Kl. 8.00 til 9.30
KHS Kompetence, Auditoriet, Campusbuen 21, 4600 Køge

Pris

Det er gratis at deltage, men der opkræves et gebyr på kr. 500,- ved udeblivelse uden afmelding.

Om oplægsholderen

Karin Tovborg Jensen har mere end 20 års erfaring med udvikling af uddannelseskvalitet på CBS, Copenhagen Business School. Karin har fokus på kvalitetsudvikling fremfor kvalitetskontrol, og anser det lokale ejerskab som afgørende for en succesfuld implementering. Karin har også ekspertise inden for facilitering af workshops, hvor udgangspunktet altid er at skabe et trygt læringsrum, hvor alle føler sig værdsatte og velkomne til at deltage.

Nysgerrig på mere om kvalitetsledelse?

KHS Kompetence og Center for Diplomledelse udbyder et forløb med 3 workshops med fokus på, hvordan kvalitet forstås ud fra forskellige perspektiver samt et tonet diplomforløb, hvor det er muligt at opnå 5 ECTS-point for valgmodulet Ledelse af forandrings- og udviklingsprocesser i offentlige organisationer fra Den Offentlige Lederuddannelse.

3 workshops

Forløb over 3 formiddage

Diplommodul

Kvalitetsledelse med valgmodulet Ledelse af forandrings- og udviklingsprocesser i offentlige organisationer (5 ECTS-point)

Forløbsdatoer og tilmelding
til Kvalitetsledelse i det nære sundhedsvæsen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få ny inspiration, viden om nye trends på arbejdsmarkedet samt information om tilskudsmuligheder mv.