Teamledelse i praksis

Styrk samarbejdet i dit team

Tilmeld dig

Tilmeld
Har du spørgsmål?

Informationer

  • Varighed8 dage

VEU-godtgørelse

Der er mulighed for at søge VEU-godtgørelse efter gældende regler. Læs mere på www.borger.dk

Satsen i 2024 er kr. 940 pr. kursusdag.

VEU-godtgørelse søges elektronisk samtidig med tilmelding via www.voksenuddannelse.dk

AMU-Kursus

Bliv en dygtig teamleder

Virksomheder organiserer sig i stor udstrækning gennem grupper og selvstyrende team i forsøget på bl.a. at opnå øget fleksibilitet, effektivitet, positiv synergi, videndeling og problemløsning. Desværre opstår gode og velfungerende team ikke nødvendigvis automatisk. Det kræver viden og indsigt at udvikle og vedligeholde det gode team og skabe de fordele et velfungerende team kan levere.

Målgruppe 
Forløbet henvender sig både til nye og mere erfarne teamledere, både beskæftigede og ledige, der har behov for at tilegne sig grundlæggende teoretiske kundskaber omkring ledelse og coaching af teams. Uddannelsen henvender sig også til dig, der ikke er teamleder men ønsker mere indsigt i ledelse og coaching.

Undervisningsform
Uddannelsen er praksisorienteret og bygger på et procesorienteret læringsforløb, der veksler mellem teorioplæg, praktiske øvelser, gruppearbejde, refleksion og individuel personlig udvikling. Vi tager udgangspunkt i deltagernes hverdag og de udfordringer man oplever i sin dagligdag som leder eller teammedarbejder og de deraf følgende udviklingsområder.

Hvert fag afsluttes med en mindre prøve.

Forløbsdatoer og tilmelding
til Teamledelse i praksis

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få ny inspiration, viden om nye trends på arbejdsmarkedet samt information om tilskudsmuligheder mv.