Valgmodul: Ledelse af forandrings- og udviklingsprocesser i offentlige organisationer

Tag det første skridt mod at blive en god forandringsagent i din organisation

Tilmeld dig

Tilmeld
Har du spørgsmål?

Informationer

  • Varighed5 dage
Diplomleder

Valgmodul: Ledelse af forandrings- og udviklingsprocesser i offentlige organisationer

5 ECTS point

Bliv den leder, der både styrer forandringer og mestrer dem med lethed. Dette uddannelsesforløb i forandringsledelse er din nøgle til at forstå de dybtliggende menneskelige mekanismer bag enhver forandringsproces og lære, hvordan du leder dig selv, dine medarbejdere og din organisation godt gennem forandringsprocesser.

Med dette forløb får du teoretisk viden og praktiske redskaber, som ruster dig til at navigere gennem selv de mest komplekse forandringsprojekter. Vi tager dig med på en rejse gennem tænkning, planlægning, udførelse og forankring af forandringer, uanset om de er små dagligdags forandringer eller store organisatoriske omvæltninger.

Vores tilgang bygger på de nyeste erkendelser inden for teorier og metoder, som giver dig nøglen til at forme den ønskede adfærd i din organisation. Med denne viden i hånden kan du skabe en kultur, hvor forandringer ikke blot sker, men bliver en naturlig del af organisationens kultur.

Tag det første skridt mod at blive en god forandringsagent i din organisation. Tilmeld dig vores uddannelsesforløb i forandringsledelse, hvor forandring ikke er noget vi frygter, men noget, vi omfavner med engagement.

Forløbsdatoer og tilmelding
til Valgmodul: Ledelse af forandrings- og udviklingsprocesser i offentlige organisationer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få ny inspiration, viden om nye trends på arbejdsmarkedet samt information om tilskudsmuligheder mv.