KHS Kompetence

”Jeg har fået et stærkere ledelsesfagligt grundlag”

Af: Karina Anée Købke

Jane Nielsen, uddannelsesleder for 17 medarbejdere på Center for Dansk og Integration i Køge Kommune, har på diplomlederuddannelsen udviklet sine ledelseskompetencer - både på det professionelle og personlige plan.

"Uddannelsen har givet mig mulighed for at se ind i, hvordan vi kan skabe en endnu bedre organisation," fortæller hun.

Jane Nielsen påpeger, at diplomlederuddannelsen har givet hende værdifulde indsigter og kastet et skarpere lys over hendes personlige ledelsesstil.

"Mit ledelsesfaglige grundlag er blevet endnu stærkere. Jeg synes, diplomlederuddannelsen er enormt relevant, fordi den er så praksisnær. Teorierne kobles til ens egen praksis og anskues ud fra de problemstillinger, vi rent faktisk står over for ude i organisationerne. Det gør, at man meget klarere kan se, hvad der skal til for at udvikle organisationen positivt," siger Jane Nielsen og tilføjer, at det netop er, hvad der gør uddannelsen så relevant for hende.

Netværk er guld værd
Jane fortæller, at det faglige netværk, hun har opbygget, har været af stor værdi:

"Jeg har fået et rigtig godt netværk blandt de andre deltagere, og jeg har i høj grad udviklet min ledelsesstil. En anden gevinst er, at du kan tage det, du lærer, og direkte anvende det – og efter hver session kommer jeg tilbage med nye tanker og ideer, som jeg drøfter med min chef."

Jane ser diplomlederuddannelsen som ideel for ledere, der også ønsker en dybere forståelse for ledelsesdynamikker.

"Det giver uden tvivl bedre kort på hånden med en diplomlederuddannelse i bagagen. Jeg blev faktisk overrasket over det faglige niveau; undervisningen på alle moduler er utroligt relevant. Diskussionerne er interessante, og undervisningen er inddragende. På et personligt niveau bidrager det med indsigter og refleksion i forhold til ens egen lederrolle,” slutter Jane.

Nysgerrig på diplomlederuddannelsen?
Næste opstart er 27. februar 2024 - læs mere på Center for Diplomledelse

Jane Nielsen har rykket sit lederskab efter hun har taget diplomlederuddannelsen

Læs også...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få ny inspiration, viden om nye trends på arbejdsmarkedet samt information om tilskudsmuligheder mv.