KHS Kompetence

Karrierevejledning på KHS Kompetence

Af: Mette Grasberger

Der er ikke nogen facitliste på et godt arbejdsliv. Det vigtigste er, at dit næste valg af job, uddannelse eller virksomhedsopstart passer til dig med dine særlige kompetencer og egenskaber samt din aktuelle livssituation og drømme for fremtiden.

Karrierevejledningen på KHS Kompetence støtter dig til at træffe det valg. Og til at komme et skridt tættere på dit mål for dit arbejdsliv på kort og på længere sigt.

Charlotte på 60 år fortæller her om sin oplevelse med vejledningssessions hos karrierevejleder Maren Grosen:

"I sommeren 2023 besluttede jeg mig for at skifte branche. Nervøsiteten var stor, og jeg var måske også i tvivl, om det kunne lade sig gøre. Dels min alder, dels hvad skulle der nu ske, og kunne jeg magte at skulle starte forfra.

Jeg blev anbefalet at søge et karriereforløb hos KHS Kompetence i Køge. Min sagsbehandler i Greve Kommune undersøgte sagen, og jeg blev bevilliget 3 timer i første omgang.

Forventningerne var små, da jeg tidligere havde forsøgt at finde hjælp på Greve Kommunes hjemmeside, hvor man kunne se nogle små videoer, som forklarede, hvad man skulle gøre for at lave CV, oprette profil på LinkedIn, skrive ansøgninger osv.

Det skulle vise sig at være det bedste, jeg havde gjort!

Charlotte, 60 år

Det skulle vise sig at være det bedste, jeg havde gjort! Efter mit første møde med Maren, var jeg flyvende. Hendes måde at 'undervise' på er helt unik. Jeg gik derfra med følelsen af at: "Jeg har virkelig klaret mig godt i mit arbejdsliv og udrettet meget". Min selvtillid og troen på, at det nok skulle gå, var perfekt. Vi arbejdede på at fremme forståelsen af at kunne tale og skrive og gøre sig forståelig på den ene eller anden måde. Jeg fik lektier for, og lærte at blive bedre til at kommunikere. Jeg blev bevilliget yderligere 3 timer og herefter stoppede mit forløb. Forløbet lærte mig at kunne navigere i mit arbejdsliv og turde springe ud i noget nyt."
Charlotte, 60 år

Hos KHS Kompetence kan du få sparring og vejledning til at komme videre i din afklaringsproces ved at få overblik over alle dine kompetencer og erfaringer. Læs mere om vores karrierevejledning og outplacementforløb.

Læs også...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få ny inspiration, viden om nye trends på arbejdsmarkedet samt information om tilskudsmuligheder mv.