Kompetenceløft med tilskud?

Af: Karina Anée Købke

Giv medarbejdere et kompetenceløft? Virksomheder og organisationer kan få op til 30.000 kr. i tilskud til igangværende samt nye udviklingsprojekter – hvor uddannelse af medarbejderne finansieres med tilskud.

”Hvis vi kobler vores undervisning på virksomhedens eller organisationens igangværende projekt, så kan de faktisk få en finansiering på op til 30.000 kr. eller mere pr medarbejder til igangværende eller nye udviklingsprojekter fra Den Statslige, Den Regionale eller Den Kommunale Kompetencefond. Vi har lang erfaring med at sammensætte særlige forløb, der er tilpasset virksomheders eller organisationers aktuelle udfordringer,” fortæller Tim Christensen, studieleder samt underviser på Center for Diplomledelse; en del af KHS Kompetence.

Tim Christensen påpeger, at hvis en organisation eller virksomhed f.eks. allerede i gang med at styrke deres ledere - eller med at effektivisere mødeprocesser - så er det værd at tage kontakt for at høre om muligheden for at flette et kort eller længerevarende samarbejde sammen.

”Det kunne være et samarbejde om coaching, facilitering, ledelsesudvikling, forandringsledelse eller projektledelse. Undervisningen tager altid udgangspunkt i deltagernes hverdag og arbejdsplads - rammet ind af organisationens kontekst,” siger Tim Christensen.

Vil du høre mere om mulighederne for tilskud? Så kontakt studieleder Tim Christensen på tlf. 40107401.

Her kan du læse mere om de offentlige kompetencefonde:

Den Kommunale Kompetencefond

Den Regionale Kompetencefond

Den Statslige Kompetencefond

Læs også...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få ny inspiration, viden om nye trends på arbejdsmarkedet samt information om tilskudsmuligheder mv.